Първите в света 2019-nCoV (SARS-CoV-2) комплекти CLIA получиха маркировка CE

 

Шенжен, Китай, 19 февруари 2020 г. – Snibe обяви, че комплектите MAGLUMI ® 2019-nCoV (SARS-CoV-2) IgM / IgG имат маркировка CE и са на разположение за въвеждане в експлоатация.

След като преминаха строга клинична проверка в Китай, MAGLUMI ® 2019-nCoV (SARS-CoV-2) комплекти IgM / IgG доказано притежават страхотни резултати. С предимството на бързото откриване и висока специфичност, новите комплекти SARS-CoV-2 lgG / lgM могат да бъдат изключително полезни за идентифициране на заразените популации и намаляване на фалшиво отрицателните случаи на анализ на нуклеинова киселина при предполагаеми пациенти с COVID-19, което може значително подобряват диагностичната точност на COVID-19 в лаборатории и болници.

С нарастващия брой случаи на COVID-19 по света, за да се подобри скоростта на клиничната диагноза и да се помогне в борбата срещу SARS-CoV-2, първата партида реактив MAGLUMI ® 2019-nCoV (SARS-CoV-2) комплекти бяха разпространени в няколко ключови болници в Китай, Италия и други страни с тежки епидемии за сътрудничество през последните седмици.

Snibe винаги е загрижен за глобалното обществено здраве и сигурност и е готов да помогне на правителствата да се справят с извънредни ситуации в областта на общественото здраве. Вярваме, че с всички усилия на обществото много скоро ще постигнем победата в борбата срещу ТОРС-CoV-2.

Предимство и полза

  1. ● Най-бързото напълно автоматизирано решение CLIA в света (метод с висока производителност и чувствителност).
  2. ● Първият в света тест за антитела CLIA с маркировка CE за COVID-19.
  3. ● Разтвор за съвместно откриване (IgG + IgM) за SARS-CoV-2 за осигуряване на висока клинична чувствителност
  4. ● Бързо откриване в рамките на 30 минути (в зависимост от модела на анализатора)
  5. ● Откриване на антитела с числени резултати, използващи САМО 10 μL пробен обем
  6. ● Инактивирани проби от серум / плазма (56 ℃, 30 минути), приложими за осигуряване на безопасността на оператора. ● В първи COVID-19 антитела Реактиви доставчик с по-големи лаборатории Автоматизация Възможности за свързване (
  7. / )
  8. ● Висок производствен капацитет с усъвършенствана автоматична производствена линия

Свързани новини за продукта:
Snibe получи знак CE за MAGLUMI® SARS-CoV-2 S-RBD IgG, чисто ново решение за оценка на имунитета на пациентите с COVID-19

Дял:
Предишна: Snibe обяви глобално стратегическо сътрудничество

с Thermo Fisher Scientific